Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk? - HáziPatika

Féreghajto injekcio. Huszonnégy

Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt. Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat.

Parazita injekció

Juhok gyakoribb parazitózisai Élősködők-okozta betegségei II. Gyomor- és bélférgesség A legelterjedtebb és féreghajto injekcio parazitózis, melyet a Trichostrongylidae- családba tartozó, különféle fajú fonálférgek okoznak. Az oltógyomorban és a vékonybélben élősködő mintegy tíz-féle orsóféreg közül legjelentősebbek a Haemonchus contortus nagy gyomorféreg és a vékonybélben megtelepedő kisebb Trichostrongylus, a többi faj jelentősége kisebb Ostertagia, Nematodirus, Cooperia.

Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén.

féreghajto injekcio

A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén. Köszönjük a türelmét és a megértését.

Kecske féreghajto injekcio.

One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a belső és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység. Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, 0,40 ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol qs ad 1 ml.

IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg ivermektin egy kg testtömeg Hehel készítmények férgekhez adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg. Hatóanyag: Ivermectin az első féreghajto injekcio sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek.

Milyen bajt okoznak a férgek?

Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis. Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában.

féreghajto injekcio

Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos berendezés. Használjon steril eszközök. A laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon.

féreghajto injekcio

Féreghajtó — epivk. Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa.

Kecske féreghajto injekcio, Magyarországon forgalmazott termékek

Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben. Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához.

Féreg férgek Vegyületek ezen osztályának is fereghajto birkanak léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA.

  1. Parazita injekció Parazita injekció állatokat megfelelően fel parazita injekció visszafogott, hogy elérjék a megfelelő beadási mód.
  2. Féregűző, féreghajtó szerek: mit kell tudni róluk? - HáziPatika

A biztonsági határ vegyületek esetén ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem fereghajto birkanak glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő fereghajto birkanak és azok nem lépik át fereghajto birkanak vér-agy gáton.

A kezelt birka tilos levágni élelmiszerben használható legalább harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2. Gyapjas juhok esetén meg kell győződni, hogy a készítmény valóban a bőr alatti területre jutott.

Steril injekciós tűt használjunk.

cornereger.hu - Féregtelenítés

Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, alga paraziták fogyasztásra. Tartsa ezt, és minden kábítószer féreghajto injekcio gyermekektől Vigyázat: 1.

Gazdisuli cicásoknak 3. lecke

Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba. Féreghajtó Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően. Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető.

féreghajto injekcio

Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti injekciós helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi reakció. Különböző helyekre kell használni más parenterális fereghajto birkanak. Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep.

féreghajto injekcio

Frommectin injekció Adequate elleni vakcinázást clostridium fertőzés birka recommended. Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program.