Robot paraziták.

Robot parazitákat találtak az ivóvízben! Nanobotok milliárdjai nyüzsöghetnek bennük egy szivárogtató szerint Kérlek segíts egy megosztással a cenzúra ellen! Egyelőre senki sem tudja, hogy kerültek bele az óvóvíz rendszerbe.

A kerekes féregnek van egy teste, Általános jellemzés

Szándékosan mérgezik a lakosságot, különféle nanotechnológiával legyártott parányi eszközökkel. Az elkövetkező információk egy névtelenséget kérő, csak Tim becenevet említő informátortól szivárogtak ki a neten, melyet azóta is rengetegen elemeznek, és próbálnak rájönni a személyazonosságára.

Mindazonáltal meghagyjuk az olvasóra azt, hogy eldöntse, mit hisz el — vagy egyáltalán elhiszi-e — amit ez a férfi állít a világkormányok bizarr, és sokkoló lehallgatási módszeréről.

Ha még nem láttad az Egészség ellenszere cím filmet, akkor feltétlen nézd meg, mert ez a cikk talán teljesen más megvilágításba fog kerülni általa.

Nem régi az Egyesült Királyságban, egészen pontosan Liverpool városában ijesztő hírek kaptak szárnyra. A helyiek azt robot paraziták, hogy több helyen különös, apró lényeket, élősködőket véltek felfedezni a csapvízben.

  1. Vági Bence Olyan parazitaféreg-szerű mikrokészüléket fejlesztenek az amerikai Johns Hopkins Egyetem kutatói, amely a bélrendszerünkre kapcsolódva fokozatosan adagolhatja szervezetünkbe a gyógyszereket a jövőben.
  2. Az élősködő rákszerű elváltozásokat okozhat bizonyos szervekben.
  3. Egészség Tényellenőrzés: Férgek mozognak a maszkokban?
  4. Az emberi kerekes féregnek van, Worm in the shell — Féreg egy robot testében Worm in the shell — Féreg egy robot testében Paraziták és férgek fejlődési ciklusa Az emberi kerekes féregnek van.

Később egy videó is felkerült robot paraziták internetre ezt legalul megtekinthetedmely megerősítette a szóbeszédeket. Ezen egy apró, parazitaszerű kukac látszik, amint a vízben úszik.

hatékony recept férgek

Azt egyelőre senki sem tudja, hogy ezek hogyan jutottak bele az ivóvíz rendszerbe, de az ügy sürgős kivizsgálását sürgetik, hiszen ez az eset bármikor megismétlődhet, ha egyszer előfordult. Mások bizarr összeesküvés elméletről beszélnek, mely idővel a teljes vízhálózatot érinteni fogják.

parazita seb

Eszerint már évek óta zajlik az emberek mérgezési különféle, nanotechnológiával előállított, organikus parazitákkal. Ezek a paraziták szabad szemmel nem láthatóak, de jelen vannak a vízben.

mit kell tenni a hüvelyférgekben

Sok kormányközeli ember, és titkosszolgálati dolgozó tud erről az egészről, és az ő környezetükben megfigyelhető, hogy szinte senki sem fogyaszt csapvizet.

A víz parazitákkal való beinjektálása már egy évtizede van kíséreti fázisban a világ egyes régióiban, így az Egyesült Államokban és Amerikában is. Hogy hazánkban alkalmazzák-e az eljárást, azt nem tudni, ez nem derül ki az összeesküvés elméletből.

Ezek a paraziták képesek az emberek egészségét befolyásolni.

Huszonnégy

Megbetegítik a társadalmat, és fáradékonnyá teszik őket. Így még több gyógyszer és robot paraziták több élelmiszer fogy, ami közvetetten élénkíti a gazdaságot.

  • A sárga csillag viseléséhez hasonlította a magyar rendszert a szlovák miniszterelnök Kerek féreg, ahol a testben él Férgek, amelyek a testben élnek Különösen jelentős ez ahol a testben él fajok esetében, melyek végleges gazdái osztály fajai elsősorban szárazföldi állatokban élnek, jellemző köztigazdáik rovarok.
  • Bélrendszerre tapadó féregrobotokat fejlesztenek a tudósok - Hamu és Gyémánt
  • Veszélyes parazita terjed Észak-Amerikában | hu
  • Ürülékváltozások férgekkel
  • Tényellenőrzés: Férgek mozognak a maszkokban? | Urban Legends

Mindemellett nyomkövetők is vannak, parányi jeladókkal, hogy a társadalom totális kontroll alatt legyen tartva.

Egyes jelentések szerint ugyanis a terrortámadások egy jó részét így tudták megakadályozni a közelmúltban. Az állítás szerint ugyanis a technológiát annak idején az NSA fejlesztette ki, mely egykor az Edward Snowden által kirobbantott lehallgatási botrányról vált híressé és ismert szervezetté.

9 félelmetes élősködő, ami akár benned is ott lehet

A társadalom, és a teljes népesség különféle apró eszközök ezrein keresztül való lehallgatása már igen régi tervezet. Az amerikai kormánynak több ízben eszébe jutott már az ötlet. A hidegháború idején egyszer robot paraziták is ezzel, és több olyan elméleti tervezetet hoztak létre, melyekkel meg lehetett volna valósítani. Ezek között szerepelt olyan terv is, hogy állatokba ültetett chipek segítségével figyelték volna meg a társadalmat. Egy másik módszer lett volna bizonyos poloskaként működő kapszulák lenyeletése az állatokkal, melyek automatikusan megkapaszkodnak a bélfalban.

Ez utóbbi történik gyakorlatilag a vízben található paraziták tucatjaival — állítja. Később, a nanotechnológia térnyerésével tudtak egyre kisebb szerkezeteket alkotni, és már többé nem tucatjával, hanem százával, ezrével tudták terjeszteni.

Férgek video az emberi testben

Később pedig rájöttek, hogy a víz a legjobb átvivő közeg, ugyanis mindenki fogyasztja, és a vízhálózaton át szinte bárhová el lehet juttatni, közvetlenül az emberek otthonaiba. Hogy az elmélet mennyire állja meg a helyét?

Nos, azt kevesen tudják, de korábban több belső informátor is szivárogtatott már hasonló tervezetekről és törekvésekről, de senki sem beszélt még arról, hogy ez direktben meg is valósult volna. Sokan remélik, hogy nincs igaza a férfinek, mi is azt javasoljuk, hogy kezelje fenntartással az egészet.